Rett til å bli glemt

Bruk dette alternativet hvis du vil slette dine personlige og andre data fra butikken vår. Husk at denne prosessen vil slette kontoen din, så du vil ikke lenger kunne få tilgang til eller bruke den lenger.

Din epost adresse

Hvordan fungerer dette?

You will receive an email with a link, which upon clicking will delete all data that we store for you. If something cannot be deleted, it will be anonymized. The link will be active for 2 hours.